Sivut

13.9.2014

Vertailussa: Suihkussa käytettävät kosteusvoiteet

Oma ihoni kaipaa kosteutusta todella vaihtelevasti. Aikaisemmin piti levittää kosteusvoidetta päivittäin jottei iho kutisisi jatkuvasti. Ja voin kertoa että olen huonoin rasvaaja ikinä. Voiteen täytyy olla juuri oikeanlaista jotten mene pesemään sitä heti pois. Pitää levittyä hyvin, kuivua nopeasti ja kosteuttaakkin tarpeeksi. Ja suihkusta tullessa on ihollani jo valmiiksi ahdistunut olo, hikeä puskee ja tuskastuttaa, siihen vielä kosteusvoiteen levitys niin kiukkuinen Hanna on taattu..
Nyt kun vaihdoin suihkussa käytettäviin kosteusvoiteisiin, riittää käyttö kerran tai kahdesti viikossa, en tuskastu kun tuotteen voi levittää suhkussa, ei tarvitse odotella kuivumista ja tuskanhienkin saa huuhdella pois, eikä ihokaan kutise. Mahtavaa sanon minä! Käytöstäni löytyy tällä hetkellä kahta erilaista tuotetta, joita ajattelin hiukan vertailla.



LUSH: Ro's argan body conditioner
Tämä ihanuus tuoksuu ruusuilta ja tuoksu jää iholle suihkun jälkeen. Koostumus on pehmeää ja helposti levittyvää. Iho jää todella pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi. Tuotteessa on ylellinen tuntu, saa kyllä ollakkin sillä kyseinen ihanuus maksaa 33,95€/225g eli melko tyyristä. Tuote tosin on melko riittoisa. Käytän tätä itse vain joka kolmas kosteutuskerta jotta tuote ei loppuisi niin nopeasti, tyhmää ehkä mutta minkäs teet :D Tämä tuote jättää iholleni kuitenkin enemmän kosteutetun tunteen kuin Nivea, siksi siis pidän tästä aavistuksen enemmän.



Inci: Spring Water, Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Cypress Leaf Infusion (Cupressus sempervirens), Brazil Nut Oil (Bertholletia excelsa), Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Fairtrade Shea Butter (Butyrospermum parkii), Stearic Acid, Argan Oil (Argania spinosa), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Perfume, Triethanolamine, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Goji Berry Juice (Lycium barbarum), Rose Absolute (Rosa damascena), Rose Oil (Rosa damascena), Geranium Oil (Pelargonium graveolens), Lemon Oil (Citrus limonum), *Limonene, Cetearyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Methylparaben, Propylparaben 
* Occurs naturally in essential oils 



Nivea: In-Shower body lotion
Tuoksuu samalle kun Nivean perusrasvat, tuoksu haihtuu iholta melko nopeasti. Koostumus on voidemainen, helppo levitettävä mutta tuotetta tarvitsee jonkin verran. Tuntuu peruskosteusvoiteelta, siksi ensimmäisen kerran tätä käyttäessäni oli pakko syynätä pullo uudelleen, olihan tämä nyt varmasti suihkussa käytettävä. Peruskosteutus, iho jää pehmeäksi eikä kutise. Puteli maksaa huomattavasti vähemmän kuin Lushin tuote, mutta enhän tuota hintaa nyt tietenkään muista... Tätä käytän useammin, koska halvempi hinta.



Inci: Aqua, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Carbomer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional,Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral

Onpas epämääräisen näköstä! :D

Tykkään kummastakin tuotteesta todella paljon, aion ostaa kumpaakin lisää niiden loppuessa.

Olettekos te kokeilleet tällaisia tuotteita? Mitäs piditte?

3 kommenttia:

  1. Mieki oon aika huono rasvaileen ja joitain suihkussa käytettäviä oon testannu =)
    Saitko jo kk pakettisi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä hirmu käteviä! En saanut vielä, tulee varmaan maanantaina :)

      Poista
    2. ok toivottavasti tykkäät

      Poista