Sivut

29.10.2021

Vuosien jälkeen

Mulla on mennyt nyt pari vuotta melkoisessa pyörityksessä elämä ja blogi jäi jossain välissä sen jalkoihin. No siinä vaiheessa kun olisin halunnut palata blogin pariin niin en sitten pitkään aikaan päässyt tänne enää kirjautumaan. Kunnes tänään oli joku hokkuspokkus taikatemppu tapahtunut ja pääsin ihan normaalisti kirjautumaan taas blogiin joten vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan! 


Aikaa on vierähtänyt sen verta etten oo ihan varma mistä sitä alottais. Luotan siihen et jossain välissä mun sisäinen kirjottaja löytää taas itsensä ja näitä tekstejä olis mukava teidän lukea, katotaan kuinka käy. Mutta alotetaan nyt pikakuulumisista! 


Tosiaan koronan lähestyessä Suomea pakkasin kimpsut ja kampsut ja muutin, nykyään asun pienemmässä kaupungissa, en tosin kauheen kaukana Helsingistä. Täällä me pidetään majaa rivitalossa josta oon unelmoinut iät ja ajat ja hei perheeseen kuuluu myös koira, toinen pitkäaikainen haave!


Meidän koira onkin oikeastaan ollut perheen ahkerin somepäivittäjä tämän reilu puol vuotta mitä Lara meillä on asunut. Mutta jos saisi tähän nyt muutosta kun blogikin toimii taas! Ja jos nuoren espanjanvesikoiran seikkailut kiinnostaa niin Larahan löytyy instasta tosiaan nimimerkillä @laratheperro.



Huh, oikeesti ette uskokaan miten onnellinen oon et pääsin blogiini ja saan tän toivon mukaan heräteltyä taas henkiin!


2 kommenttia:

  1. Hei tervetuloa takaisin! Olipa kiva kuulla sun kuulumisia, onnea siis uudesta kodista ja uudesta perheenjäsenestä.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Hanna <3

    VastaaPoista