Sivut

16.6.2015

Minigrilli

Mä rakastan grillausta! Me grillataan paljon ja usein lähdetään kavereiden kanssa jonnekkin rannalle, napataan grilli mukaan ja vietetään päivä siellä. Aikaisemmin grillin mukaan nappaus on ollut hiukan haasteellista sillä pallogrilli on melko iso raahata mukana ja kertakäyttögrilli taas on melko pieni enkä muutenkaan niistä niin paljoa pidä.



Mutta vieraillessani Tammer-Tukussa alku keväällä näin ongelmiini ratkaisun. Ilokseni sain tuon ratkaisun testattavakseni ja jäin odottelemaan pakettia. Paketti saapui mutta valitettavasti säät eikä aikataulut sopineet grillin testailuun. Kärsivällisyys kannatti ja vihdoin tuli aurinkoinen viikonloppu kun napattiin tämä pieni kätevyys kantoon ja suunnattiin grillaamaan.





Kyseessä on siis Mustangin älyttömän ihanan värinen pieni grilli jonka saa klipsuilla kiinni ja eikun kahvasta kantoon. Grilli ei paina juuri mitään, joten se on oivallinen matkakaveri niin festareille, rannalle kuin retkellekkin. Eikä grillaustila ole mikään säälittävän kokoinen edes.





Grillissä on kulho hiilille, ei muuta kuin hiilet sinne ja sytytys. Hetken odottelu ja sitten grillaamaan. Tämä pieni vekotin osoittautui varsin käteväksi kaveriksi ja saatiin nopeasti ruuat tehtyä, vaikka räpsinkin kuvia joka välissä.







Oma grillini on siis Mustangin Rocket pöytägrilli vihreänä ja tässä vielä Mustangin sivuilta napatut tiedot:

Läpimitta 35,5 cm
Pieni pallogrilli
Pulverimaalattu kupu 0,4 mm terästä
Pesäosa 0,6 mm terästä
Kolme punaista kiinnitysklipsiä kannelle
Punainen kantokahva kannessa
Kromattu grilliritilä, sinkityt jalat ja galvanoitu tuhkapelti



Ja ei muuta kuin syömään!



*Grilli blogin kautta saatu



4 kommenttia:

  1. Minigrilli on kyl kätevä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja tää on vielä ihanan pirteän värinenkin

      Poista
  2. Söpö pikkugrilli ja kiva blogi, liityin lukijaksi. :) Tervetuloa vastavierailulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Ja kiitos paljon, mukava saada blogista kehuja :)

      Poista