Sivut

28.6.2014

Hyper Spender

Taas on aika skitleten. Tämä on super kiva ja helppo koristelutyyli. Tykkään! Tällä kertaa halusin ehdottomasti kokeilla Essien Big Spenderiä* ja China Glazen Hyper Hautea joista "nokkela" otsikkokin.



Peukalo ja etusormi saivat ylleen älyttömän hienon Hyper Hauten, ihana pinkki scatteredholo! Peitti kolmella kerroksella ilman kaljuuntumisia, ensi kerralla laitan alle jotain, niin ei mene tämä ihanuus hukkaan. Ja siihen päälle lätkäsin kaksi niittiä ovelasti vinoon. Niitit kiinnitin ihan vain Seche Vitellä.



Keskisormi ja nimetön on lakattu Essien Big Spenderillä. Kaunis magentan värinen creme joka peitti kiltisti kahdella vaivattomalla kerroksella, lyhytkyntiset pärjäisi varmasti yhdellä. Big Spender sai ylleen vielä leimat Bundle Monsterin laatasta BM-315 A Englandin Bridal Veil lakalla, kaunis musta holo, joka on täydellinen leimaamiseen.



Pikkurilleihin vielä pari kerrosta IsaDoran Black Crushia, kaunista mustaa hiekkalakkaa jonka seassa on hopeahippusia.



Itse tykkäsin ihan hirveästi, tuli kyllä sellaset tuijottelukynnet että! Ja holojen kimallus auringossa on vaan niin nättiä, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

*saatu blogin kautta

3 kommenttia: